It seems still has an original layer here after doing mapping

View previous topic View next topic Go down

It seems still has an original layer here after doing mapping

Post  rain1987417 on Wed Aug 14, 2013 4:18 pm

I meet a strange problem.Now no matter I drag any 3D model(such as some Ai demo),I use the mapping editor to do mapping then the point was moved,but there still have an image there.
 
As before I use the same object do not meet this problem.I think it is something relate to the computer system setting.
Had some one met the same problem?And how to solve.


rain1987417

Posts : 12
Join date : 2013-04-11

View user profile

Back to top Go down

Re: It seems still has an original layer here after doing mapping

Post  Dave on Thu Aug 15, 2013 6:30 pm

Hi Rain

Could you send your project file over to support@avolitesmedia.com so that we can take a look at your problem?

Thanks and best regards
avatar
Dave
Admin

Posts : 267
Join date : 2012-11-14
Age : 39
Location : Avolites Media

View user profile http://www.immersive.eu

Back to top Go down

Re: It seems still has an original layer here after doing mapping

Post  rain1987417 on Thu Aug 15, 2013 7:08 pm

Hello,Dave,
Three days ago I had sent an Email to Arran,You can ask him to get more information.
In fact,I use your Ai demo 3d model in my Ai machine or my notebook,and I do the mapping,the point had been moved,but in the window I can see it still have image there,so the projector also has the image there.
As before I never meet this problem,use the same model or use your Ai demo model.

So,I think whether it is my computers' system setting has somthing wrong?

rain1987417

Posts : 12
Join date : 2013-04-11

View user profile

Back to top Go down

Re: It seems still has an original layer here after doing mapping

Post  Dave on Thu Aug 15, 2013 7:28 pm

OK I'll have a chat with Arran about it and see if we can see whats going wrong.

Thanks and best regards
avatar
Dave
Admin

Posts : 267
Join date : 2012-11-14
Age : 39
Location : Avolites Media

View user profile http://www.immersive.eu

Back to top Go down

Re: It seems still has an original layer here after doing mapping

Post  rain1987417 on Sat Aug 17, 2013 12:04 pm

Hello,Ai team,
Do you find the answer of my problem?Smile 

rain1987417

Posts : 12
Join date : 2013-04-11

View user profile

Back to top Go down

Re: It seems still has an original layer here after doing mapping

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum