Problem to install.

View previous topic View next topic Go down

Problem to install.

Post  Jacques Levesque on Wed May 07, 2014 8:21 pm

Hi guys,
I am in my dummy mood, I installed the latest version of AI on my 2 T8, and my other dongle based machine, also on the 2 laptops that I use for demo... slight problem, it works fine with the Dell, but on the brand new MSI it does install, I see no problem at installation, I start AI... but nothing append, I mean in the task manager it says in it running but I don't see anything on screen, I forced AI to use the graphic card, I also read what you recommended for the Alienware problems, but it is not doing nothing. The system is Win8.1pro, i7-4700MQ, nVidia GTX780M, 16G RAM, 2xSSD patriot pyro(raid0). Let me know where I goof... Wink

Jacques Levesque

Posts : 25
Join date : 2013-01-23
Location : Beijing PRC

View user profile http://www.eps-china.net

Back to top Go down

Re: Problem to install.

Post  ArranAI on Thu May 08, 2014 11:46 pm

please follow the install instructions, specificly the "run as administrator" and "disabling UAC" sections. http://www.avolitesmedia.com/?page_id=3253

for windows 8 UAC / drag and drop problems, plese see this thread for tips : http://aiforum.forumotion.co.uk/t44-drag-and-drop?highlight=drag
avatar
ArranAI
Admin

Posts : 318
Join date : 2012-11-15
Age : 41
Location : London

View user profile http://www.avolitesmedia.com

Back to top Go down

Re: Problem to install.

Post  Jacques Levesque on Sat May 10, 2014 6:49 pm

Thanks Arran, I knew I forgot something, it was the right clock on the ai icon and "run as administrator", as I said dummy mood hahaha!
And by the way can Can I send you a a project for analyst, because I am doing some little test at the moment with our server, like a cube mapping, with weird projector position, and I got an issue with one of my test, i would like to know what I am missing... As I am using 2 projectors on a cube, one projector is doing top front and left while the other does back, right and bottom, I get a problem of distortion everywhere, is the a trick to fix this distosion with a patch? The model is a 6 objects model, so I have 4 points to adjust per side in the mapping editor, I try to move only the revelent coordinates as top being xy, the model is X L to R, Y is F to B and Z is T to B, as in 3dmax. But have a pretty big distortion, no matter I try to be care full, projectors are at the real distance in AI as in real life. Let me if you need the project and thanks again

Jacques Levesque

Posts : 25
Join date : 2013-01-23
Location : Beijing PRC

View user profile http://www.eps-china.net

Back to top Go down

Re: Problem to install.

Post  Jacques Levesque on Sat May 10, 2014 6:49 pm

Thanks Arran, I knew I forgot something, it was the right clock on the ai icon and "run as administrator", as I said dummy mood hahaha!
And by the way can Can I send you a a project for analyst, because I am doing some little test at the moment with our server, like a cube mapping, with weird projector position, and I got an issue with one of my test, i would like to know what I am missing... As I am using 2 projectors on a cube, one projector is doing top front and left while the other does back, right and bottom, I get a problem of distortion everywhere, is the a trick to fix this distosion with a patch? The model is a 6 objects model, so I have 4 points to adjust per side in the mapping editor, I try to move only the revelent coordinates as top being xy, the model is X L to R, Y is F to B and Z is T to B, as in 3dmax. But have a pretty big distortion, no matter I try to be care full, projectors are at the real distance in AI as in real life. Let me if you need the project and thanks again

Jacques Levesque

Posts : 25
Join date : 2013-01-23
Location : Beijing PRC

View user profile http://www.eps-china.net

Back to top Go down

Re: Problem to install.

Post  ArranAI on Mon May 12, 2014 10:15 pm

yep, send over the project file , models and any related media to support@avolitesmedia.com and we can take a look.
avatar
ArranAI
Admin

Posts : 318
Join date : 2012-11-15
Age : 41
Location : London

View user profile http://www.avolitesmedia.com

Back to top Go down

Re: Problem to install.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum