W7000 only connected to S400 and not by CrossfireX

View previous topic View next topic Go down

W7000 only connected to S400 and not by CrossfireX

Post  FabianFisniku on Fri Oct 09, 2015 12:16 am

Hi Guys,

Just noticed while cleaning our ai S8 that the W7000 cards are only connected to the S400 for sync but no CrossfireX is attached between those cards, is there an reason for this?

Like to hear your idea about this.

Cheers,
Fabian
avatar
FabianFisniku

Posts : 17
Join date : 2014-10-10
Age : 25
Location : The Netherlands

View user profile http://www.tenfeet.eu

Back to top Go down

Re: W7000 only connected to S400 and not by CrossfireX

Post  ArranAI on Sat Oct 10, 2015 7:05 am

hi,

we don't make use of crossfire in Ai, which is why its not connected - for our purposes, the s400 is a better option.
avatar
ArranAI
Admin

Posts : 318
Join date : 2012-11-15
Age : 41
Location : London

View user profile http://www.avolitesmedia.com

Back to top Go down

Re: W7000 only connected to S400 and not by CrossfireX

Post  Ciaran on Mon Oct 12, 2015 8:53 pm

Hey Fabian,

The crossfire option allows you to slave a graphics card to another graphics card. This allows you to do the processing for one card across two or more, however any slave cards have their outputs disabled. So you would lose all the outputs of the second card.
avatar
Ciaran

Posts : 32
Join date : 2012-11-14
Age : 27
Location : Avolites Media

View user profile

Back to top Go down

Re: W7000 only connected to S400 and not by CrossfireX

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum