7.0.0.922 ArtNet Personality

View previous topic View next topic Go down

7.0.0.922 ArtNet Personality

Post  TimHornung on Thu Apr 25, 2013 10:00 pm

Patching the Server in 80 channel mode causes issues with the Visual FX Parameter.

Problem: After changing the mode to 80 channel, visual parameters have no function. Neither "Visual FX" nor "Visual FX X Par XX". If I change the ArtNet value, the Ai Server value changes with him, but there will no result.


I have documented a sample:

Edge Detection 40 Ch

Edge Detection 80 Ch


Is this a bug, or is it me? Smile

Greetings, Tim
avatar
TimHornung

Posts : 12
Join date : 2013-04-11
Age : 25
Location : Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: 7.0.0.922 ArtNet Personality

Post  Dave on Fri Apr 26, 2013 12:17 am

Hi Tim

Did you try changing the FX Opacity Parameter?

In 40 channel mode the FX are 'always on' in 80 & 100 ch mode then the FX Opacity parameter mix's the FX in with the source media.

Hope thats it, let us know if not.

Best regards
avatar
Dave
Admin

Posts : 267
Join date : 2012-11-14
Age : 39
Location : Avolites Media

View user profile http://www.immersive.eu

Back to top Go down

Re: 7.0.0.922 ArtNet Personality

Post  TimHornung on Fri Apr 26, 2013 1:15 am

It was my fault!
It's working!

Sorry for stealing your time Sad


We had a issue with our system. One cleaninstall later, it works fine Smile
avatar
TimHornung

Posts : 12
Join date : 2013-04-11
Age : 25
Location : Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: 7.0.0.922 ArtNet Personality

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum