[Possible Bug?] Artnet Layer Control not changing VisualEffect field.

View previous topic View next topic Go down

[Possible Bug?] Artnet Layer Control not changing VisualEffect field.

Post  drewread on Mon Mar 02, 2015 4:09 am

I am playing around with the VisualFX channel with the Ai Artnet Layer Mixer (I think that is what it is called..) and when I change the value for VisualFX I can see the VisualFX Parameters changing in the FX1 Mixer, however, the VisualEffect name is not changing as I change the VisualFX value.

I assume that this is a bug?


Last edited by drewread on Mon Mar 02, 2015 5:58 am; edited 1 time in total
avatar
drewread

Posts : 57
Join date : 2014-02-10
Age : 42
Location : Kitchener, Ontario, Canada

View user profile http://www.projectssshh.com

Back to top Go down

Re: [Possible Bug?] Artnet Layer Control not changing VisualEffect field.

Post  drewread on Mon Mar 02, 2015 5:52 am

It would seem that none of the Artnet controls affect what is displayed in the Layer Adjustments or FX windows. Is this by design? It would be a good way to see what your ArtNETcontrols are actually modifying if they were reactive to teh ArtNET control, or is there another place that shows you what changes you are making (for instance what VisualFX your DMX values have affected. Similar to how the FX Parameters change their names as you scroll through the effects via ArtNET control.
avatar
drewread

Posts : 57
Join date : 2014-02-10
Age : 42
Location : Kitchener, Ontario, Canada

View user profile http://www.projectssshh.com

Back to top Go down

Re: [Possible Bug?] Artnet Layer Control not changing VisualEffect field.

Post  rubenlaine on Sun Mar 15, 2015 7:08 am

open your mixer > layer inside the fixture you are controlling
avatar
rubenlaine

Posts : 64
Join date : 2013-07-02
Age : 35
Location : Miami, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: [Possible Bug?] Artnet Layer Control not changing VisualEffect field.

Post  drewread on Mon Mar 16, 2015 2:00 pm

rubenlaine wrote:open your mixer > layer inside the fixture you are controlling

Not off of one of my servers, but you mean this screen?
Attachments
mixerlayer.png You don't have permission to download attachments.(54 Kb) Downloaded 10 times
avatar
drewread

Posts : 57
Join date : 2014-02-10
Age : 42
Location : Kitchener, Ontario, Canada

View user profile http://www.projectssshh.com

Back to top Go down

Re: [Possible Bug?] Artnet Layer Control not changing VisualEffect field.

Post  SimonMPH on Tue Mar 17, 2015 8:36 pm

Double left click into the grey area of the layer module you want to open from the Mixer you have attached a PNG of and you will be able able to see the ArtNet controls for that layer. Including the effects control values. If you want a more refined version then right click on a layer window in the performance page.
avatar
SimonMPH

Posts : 18
Join date : 2013-05-02
Location : Elstree Studios, London, UK

View user profile http://www.media-powerhouse.com

Back to top Go down

Re: [Possible Bug?] Artnet Layer Control not changing VisualEffect field.

Post  rubenlaine on Wed Mar 18, 2015 1:50 am

Yes, what simon said
avatar
rubenlaine

Posts : 64
Join date : 2013-07-02
Age : 35
Location : Miami, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: [Possible Bug?] Artnet Layer Control not changing VisualEffect field.

Post  mr_ricko on Mon Mar 30, 2015 11:19 pm

This has happened to our machine too - on v8. it has caused Ai to crash - based on crash logs the crash is caused by vingette.dll and blur.dll both of which had been added (i believe) by artnet patch when we connected to a road hog 4

mr_ricko

Posts : 40
Join date : 2014-08-21
Location : QLD, Australia

View user profile http://www.ikonix.net.au

Back to top Go down

Re: [Possible Bug?] Artnet Layer Control not changing VisualEffect field.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum